Nieuws archief


01 juli 2010   -   The Brussels Airport Company gaat in zee met GiViThe Brussels Airport Company doet beroep op de diensten van GiVi Group om haar 750 medewerkers een zo vlot mogelijke overstap te laten maken naar Office 2007.

De medewerkers van het vroegere BIAC krijgen nog allemaal voor de zomer te maken met een overstap naar Office 2007.  Om deze overstap zo vlot mogelijk te laten verlopen zet The Brussels Airport Company verschillende oplossingen in die GiVi Group aanreikt. 

Zo zullen alle medewerkers ondermeer een Quick Reference Card krijgen; een steekkaart waarop de belangrijste nieuwigheden van Office 2007 en de verschillen staan uitgelegd met de vorige versie. Verder krijgen een groot deel van de medewerkers de kans om klassikale hands-on trainingen te volgen waarin ze zich kunnen bekwamen in de "ins and outs" van de sotfware.

De e-Learning module "What's new in Office 2007" vormt eveneens een belangrijke schakel in het opleiden van de medewerkers van de grootste luchthaven van België.  In een 2,5 uur maken de cursisten op een interactieve manier kennis met de belangrijste nieuwigheden en verschillen in Office 2007.

Laatst gewijzigd op 01 juli 2010, 00:00

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier