Nieuws archief


24 juni 2016   -   Heilig Hart Leuven start met ZorglerenRegionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven gaat voor 350 verpleegkundigen e-Learning modules aanbieden uit de Zorgleren Unlimited catalogus van GiVi Group. Concreet wil Heilig Hart Leuven continue vorming aanbieden om zo de noodzakelijke kennis van haar verpleegkundigen te onderhouden op vlak van medische apparatuur en veiligheid op een flexibele en kwalitatieve manier.

Patrick Vandebroek (coördinator kwaliteit en accreditatie HH Leuven) wil aan de hand van de Zorgleren e-Learning modules een antwoord bieden op accreditatiedoelstellingen en via resultaten kunnen aantonen dat de betrokken verpleegkundigen gekwalificeerd zijn om te werken met de medische technologie. Daarnaast wil hij aan de hand van de veiligheidsopleidingen de verpleegkundigen gecertificeerd houden in het correct toepassen van de wettelijke veiligheidsvoorschriften.

Wilt u dat uw zorgprofessionals ook continue beschikken over de meest actuele kennis en vaardigheden? Dan is Zorgleren Unlimited ook iets voor uw organisatie! Zorgleren is de e-Learningcatalogus van GiVi Group met méér dan 170 kant-en-klare e-Learningmodules rond medisch gerelateerde onderwerpen. Uiteraard kan uw organisatie ziekenhuis-specifieke informatie hieraan toevoegen zodanig dat iedere module 100% compatibel en toepasbaar is op uw situatie.

Vragen? – bel gerust of vraag vrijblijvend naar een demo-account.

Laatst gewijzigd op 24 juni 2016, 00:00

Contact

Tel: 03/ 286.83.40

info@givigroup.be 

Contactformulier